Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

11 Haziran 2008 Çarşamba

Patlıcanlı lokum börek

porselen demlik çay saati etkinliği 25 için yeni bir tarif daha hülyacım senin için yayınlarsan sevinirim
http://buramburam.blogspot.com/

2 tane patlıcan
1 çorba kaşığı beyaz peynir
1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
1 limon suyu 1 tutam şeker
1 tane yufka 1 yumurta
1 çay bardağı galeta unu
kızartmak için ayçiçek yağ
patlıcanları yıkayıp kagıt havlu ile kurulayın ocagın üzerinde közleyin közlendikten sonra kabuklarını soyup çukutr bir kasenin içine alın karamasın diye limon suyunu üzerine ekleyin rendelenmiş beyaz peynir ve derotunu tuz şeker karıştırın yufkayı tezgahın üzerine serin hazırladığınız karışımı içine yayın rulo şeklinde sıkıca sarın 5 santim aralıklarla kesin hazırladıgınız yufkaları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın yagda kızartın fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkartın .....

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşım börek haRika görünüyor ellerine sağlık.
çok lezzetliye benziyor mutlaka denemeliyim.