Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

11 Haziran 2008 Çarşamba

Etimek tatlısı


1paket etimek
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
limon
Kreması için
1 litre süt
1 bardak un
1 çay bardağı şeker
1 tane vanilya
Etimekleri borcama dizin su ve şekeri 6-7 daika kaynatın limon damlatın bir taşım daha kaynatın etimeklerin üzerine gezdirin ..
Tencereye süt, un,şeker,vanilya koyun muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin ocaktan alınca mikserle 3-4 dakika hızlı devirde çırpın etimeklerin üzerine dökün soğuduğunda buzdolabında bekletin servis yapacagınız zaman çilek file badem antepfıstığı ile süsleyin afiyet olsun

1 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Canım harika bir tatlı olmuş, soğuk soğuk ne güzel olur, hem de pratik, ellerine sağlık güzelim, sevgilerimle...