Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

25 Ocak 2008 Cuma

Muzlu rulo pasta


Rulo pandispanya3 yumurta10 gr ovalet {pasta katkı maddesi}40 gr şeker50 gr un25 gr su1çay kaşığı kabartma tozuyumurtaları toz şekerle birlikte bir kaba aılın mikserle çırparak kar haline getirin unu ilave edin spatula ile karıştırarak yedirin1 çorba kaşığı sıcak su ilave edin aynı yönde karıştırın karışımı yağlı kağıt serilmiş 15cm 10 ebatlarında dikdörtgen bir tepsiye boşaltın 200 derece fırında pembeleşene kadar pişirin fırından alıp ılındıktan sonra temiz bir yağlı kağıt üzerine ters kapatın üzerinde kalan pişirme kağıdını yavaşça kaldırın kağıtla birlikte rulo yaparak sarın ve bırakın.Krempatisserie{Pastacı kreması}Yarım kg süt100gr şeker20 un20gr nisasta4 yumurtasütü tencereye koyup kısık ateşte kaynatın yumurta sarısını şekeri çırpın un karıştırın ve nisastayı ilave edip karıştırn kaynayan sütten alıp yumurtalı karışıma biraz koyun karıştırın süzgeçten süzerek sütün içine ilave edip krema haline gelene kadar sürekli karıştırın ocaktan alın içine çikolata ilave edin ara sıra karıştırarak soğutun krem şantiti hazırlayın soğuyan kremanın içine biraz krem şanti ekleyinpandispanyayı kağıttan yavaşça açın içine krema sürün içine bütün muz koyup sarın üzerine krem şanti sürün kiraz şekeri ve çikolata sos ile süsleyin

Hiç yorum yok: