Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

25 Ocak 2008 Cuma

Hot chocolate cake{sıcak çikolatalı kek}




Malzemeler
250 gr tereyağ
250 gr çikolata
4 yumurta
75 gr şeker
75 gr un
vanilyalı dondurma
çikolata sos ahududu sos
yağı eritin ocaktan alıp içine çikolatayı ilave edin erimeye bırakın.
yumurtaları ve toz şeker çırpın erimiş yağlı karışımı şekerli karışımla birleştirin un ilavesi ile karıştırın yağlanmış ve unlanmış kalıpların yarısına kadar doldurun 210 derece fırında 10 dakika pişirin sıcak servis yapın çikolata sos ve vanilyalı dondurma ile servis yapın…
Çiğ olarak kalıplara doldurulmuş şekilde diffirizde saklaya bilirsiniz pişirmek istediginiz zamam dolaba indir iki saat sonra pişirebilirsiniz….

Hiç yorum yok: