Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

17 Eylül 2008 Çarşamba

Kışa hazırlık Turşu


yarım demet maydonoz
2 kilo turşuluk salatalık
1 su bardağı sirke
1 avuç sarımsak
yarım kilo kırmızı yeşil acı biber
limon tuzu
2 su bardagı kaya tuzu
su
1 litre suyu kaynatın içine tuzu koyup eritin soğusun diyer tarafta salatalıkları yıkayıp bir kürdanla delin sarımsakları soyun biberleri yıkayın kavanozun altına bir kaç tane sarımsak biber yerleştirin üzerine salatalık sarımsak biber salatalık soğuk tuzlu suyu sirkeyi velimon tuzunu ilave edin üzerini maydonozla kapatın kavanozun kapagını sıkı kapatın bir gün bekletin sonra tuzuna bakın tuzu az gibiyse suyundan alıp tuz eritin tekrar kavanoza doldurup kapagını kapatın 2 hafta donra turşunuz yemeye hazır limon tuzu salatalıkların sert kalması için....

Hiç yorum yok: