Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

16 Eylül 2008 Salı

Şeftali tatlısı


3 tane şeftali
şeker her bir şeftali için 2yemek kaşık
süt kremşanti veya dondurma
süslemek için badenm ve antep fıstığı
Şeftaliyi ortadan kesin çekirdeğini çıkarın içine şeker doldurup fırın kabına yerleştirin üzerine yağlı kağıdı ıslatıpfırınkabının üzerini kapatın 180 derecede şeftali yumuşayıncaya kadar pişirin fırından çıkarın soğuduktan sonra file badem süt ile hazırlanmış şanti veya dondurma koyun üzerine fıstık serpin ve servis yapın ben üzerine bir çay kaşığı şeftali reçelinden gezdirdim harika oldu reçeli ben yaptım en kısa zaman içinde tarifini sizlerle paylaşacağım....

1 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

canım bu güzel tarifleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.ellerine sağlık canım.tarifin yayında.sevgiler hayırlı sabahlar.