16 Eylül 2008 Salı
Biryan
2 su b.pirinç
5,6adet tavuk baget
2 biber
2 domates
tuz,karabiber
sıvıyağ
tavuk suyu
Hazırlanışı :
Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur. Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir. Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır. Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyuilavesi ile fırında pişirilir.
Etiketler:
pilav ve tavuk
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
CANIM KATILIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.TERİFİN YAYINDA GÖREBİLİRSİN.SEVGİLER SELAMLAR TEŞEKKÜRLER
Yorum Gönder