Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

21 Mayıs 2008 Çarşamba

UN KURABİYESİ


250 gr Marğarin
1 Su bardağı pudra şekeri
Un
Vanilya
Marğarini ve pudra şekerini yağa yedirin sonra un ve vanilya ilave edin ele yapışmayacak şekilde yumuşak bir hamur yapın ceviz büyüklügünde hamur alıp yuvarlayın tepsiye dizin 160 derecede pişirin fırından çıkarın ve pudra şekeri ile süsleyin..

1 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Canım merhaba uzun bir aradan sonra güzel bir tarifinle aramızdasın, hoşgeldin canım, merak ediyordum doğrusu seni,çok sevindim tekrar gelmene...
Canım un kurabiyen çok güzel görünüyor, özellikle de şekilleri çok güzel olmuş, tabii lezzeti de öyledir, ellerine sağlık güzelim, sevgilerimle öpüyorum...