Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

11 Ocak 2008 Cuma


2yumurta

250 gr tereyağ

1 su bardağı şeker

1 su bardağı üzüm

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

Alabildiği kadar un
YAPILIŞI:
1 çay bardağı fındık robotta çekin ve un haline getirin üzerine yumurtanın birinin sarısını ayırın ve fındık öncelikle tereyağı şekeri ve yumurtayı iyice karıştırın. daha sonra diğer malzemeleri ilave edip yumuşak bir hamur elde edin hamuru iki parçaya ayırın rulo şekline getirin verev şeklinde kesin üzerine yumurta sarısı sürüp fındık serpin çatalla çizin 180 derecede pişirin.
AFİYET OLSUN...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba