Özel Arama
#comments { border: 0; border-top: 1px dashed #eed; margin-top: 10px; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; padding: 0; } #comments h4 { margin-top: 10px; font-weight: normal; font-style: italic; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; } #comments dl dt { font-weight: bold; font-style: italic; margin-top: 35px; padding-top: 1px; padding-right: 0; padding-bottom: 0; padding-left: 18px; background: transparent url(http://www.blogblog.com/moto_ms/commentbug.gif) top left no-repeat; } #comments dl dd { padding: 0; margin: 0; } .deleted-comment { font-style:italic; color:gray; } .feed-links { clear: both; line-height: 2.5em; } #blog-pager-newer-link { float: left; } #blog-pager-older-link { float: right; } #blog-pager { text-align: center; } /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper { padding-top: 0; } body#layout #header, body#layout #content-wrapper, body#layout #footer { padding: 0; } -->

6 Ekim 2008 Pazartesi

Kayısı tatlısı



20 Adet Kuru Kayısı
1 Su Bardağı Toz Şeker
3-4 Damla Limon Suyu
Toz Antep Fıstığı (üzerini süslemek için)
Kaymak (içini doldumak için)
Kuru kayısıları yıkayıp, üzerini örtecek kadar su ekleyin ve bir gece bekletin.
Ertesi gün kayısıları süzmeden, üzerine şekeri ilave ederek kendi suyu ile kaynatın.
Şerbet pişince, indirmeye yakın 3-4 damla limon sıkın.
Kayısılar soğuyunca, ortasını kesip arasına kaymak ve 1 adet antep fıstığı koyun.
Üzerini toz antep fıstık ile süsleyip, buzdolabında 1 saat kadar dinlendirip servis yapın

Hiç yorum yok: