Malzemeler100 gr Kuzu Gerdan2 Çorba Kaşığı Un2 Çorba Kaşığı Yoğurt1/2 Çay Bardağı Limon Suyu1 Adet Yumurta4 Su Bardağı Et Suyu3 Çorba Kaşığı TereyağıBir Tutam KırmızıbiberTuzYemeğin Tarifi Kuzu gerdanını 4 su bardağı suda haşlayın. Küp küp doğrayın. Suyunu süzüp, ayrı bir tencereye alın.2 çorba kaşığı un, 2 çorba kaşığı yourt, yarım çay bardağı limon suyu ve yumurtayı derin bir kapta iyice çırpın. Yavaş yavaş ocaktaki et suyuna ilave edin. Tuzunu ayarladıktan sonra etleri ilave edin.Tencereyi ocaktan alın. Ayrı bir yerde 3 çorba kaşığı tereyağında bir tutam kırmızıbiberi yakıp, çorbanın üzerine gezdirin.
25 Eylül 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Corba nefis gorunuyor,ellerine saglik canim...
Kadir geceniz mubarek...dualariniz kabul olsun insallah...opuyorum seni...sevgilerimle...
Yorum Gönder